se arkitektur på Fantoft er et arkitektkontor bestående av 18 dyktige medarbeidere, som bistår kunder med arkitekturprosjektering i alle faser, fra skisse til ferdig bygg. Vi utfører mulighetsstudier, reguleringsarbeid og har god kompetanse innen arealplanlegging.

Vi arbeider innenfor bolig, næring, utdanning, helse, skole og idrettsanlegg. Vår spesialkompetanse innen prosjektering av svømme- og badeanlegg stiller høye krav til en effektiv arealutnyttelse, funksjon og bygningsfysikk.

Vårt kontor har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 innenfor arkitektur og ansvarlig søker samt tiltaksklasse 2 innenfor veg- og utearealer og landskapsutforming, oppmålingsteknisk prosjektering og bygningsfysikk. Vi er medlem av Arkitektbedriftene og benytter deres kvalitetssystem, MAKS 10, ved gjennomføring av våre prosjekter.

Vi prosjekterer og planlegger i Autodesk Revit og Fokus arealplan.

Kom gjerne innom for en uforpliktende samtale i våre trivelige lokaler sentralt på Fantoft i Bergen, eller i Bekkjarvik i Austevoll. Vi er alltid positiv til å se på muligheter sammen med våre kunder.

Din lokale arkitekt

Vår Austevollavdeling har 2 lokale medarbeidere med etablert praksis i Bekkjarvik siden 2006. Gjennom våre prosjekter har vi opparbeidet god lokalkunnskap. Vi er opptatt av å skape god arkitektur som bidrar til bærekraftig bygg og nabolag, er stedtilpasset og som er med å skape identitet og tilhørighet.

Som ansvarlig søker og prosjekterende bistår vi kundene våre i alle faser av byggeprosjektene. Sammen med kollegaer fra Bergen er vi et bredt team av faglige rådgivere innenfor plan, arkitektur, og bygningsfysikk. Etter mange års erfaring i nærmiljøet er vi også blitt godt kjent med lokale aktører i Austevoll og omliggende kommuner. Dette kommer godt til gode for å styre prosjektene på en effektiv måte og med effektiv saksbehandling.

Ta gjerne en tur innom vårt kontor i Bekkjarvik Torg.