Det er travle tider med mange spennende prosjekter hos oss i se arkitektur og vi er stolte over å introdusere våre tre nyeste tilskudd til kontoret; Håvard Kolbeinsvik og Kim Erdal startet sin reise med oss i fjor høst, og i september hadde vi gleden av å ønske Silje Lockert velkommen til vårt fellesskap. De bringer med seg unike ferdigheter og perspektiver og har beriket vårt arbeidsmiljø.

Her kan du bli litt bedre kjent med hver av de:

Håvard, med røtter fra Austevoll, tok utdannelse ved Mackintosh School of Architecture i Glasgow, Skottland. Hans omfattende bakgrunn spenner fra mindre eneboliger til store boligfelt. Med bred kunnskap innen boligbygging, spesielt fra typehusbransjen og egen praksis, er han en verdifull tilføyelse til avdelingskontoret i Austevoll.

Kim tok bachelor ved Kingston University og deretter master ved London Metropolitan University. I tillegg har han verdifull arbeidserfaring fra et arkitektkontor i Oslo. Kim tilbrakte også et år ved Det kongelige Akademi i København, noe som har gitt han et internasjonalt perspektiv og en variert tilnærming til arkitekturfaget.

Silje, vår ferskeste arkitekt, tok sin mastergrad i arkitektur ved Bergen Arkitektskole og har allerede klart å få en bred erfaring innen komplekse bygg og by- og distriktsplanlegging. Hun evner å tenke helhetlig på tvers av skalaer og setter mennesket i sentrum av sitt arbeid.

 

Håvard:

«Etter 10 år med å utforske boligbygging fra Bodø til Bergen, er jeg ivrig etter å dele min lidenskap og kunnskap med mine kollegaer hos se arkitektur. Å returnere til mine røtter i Austevoll er som å komme hjem, og jeg ser virkelig frem til å være en del av dette dynamiske miljøet.»

Kim:

«Etter flere år i London har jeg tilegnet meg bred kunnskap innen arkitekturfaget med særlig vekt på konseptutvikling, by- og stedsutvikling med brukerne i fokus, som jeg nå har gleden av å dele med flotte kollegaer og kunder. Hverdagen på kontoret er veldig allsidig med spennende prosjekter innen helse og omsorg, næringsbygg og boligutvikling.»

Silje:

«I mine studier og arbeidskarriere har jeg dykket ned i komplekse bygg, planlegging og transformasjon. Gjennom prosjekter som Kristiansholm og Lonevågs fremtid har jeg satt mennesket i sentrum. Hos se arkitektur jobber jeg med konsepter knyttet til boligutvikling, helse og omsorg, sosial bærekraft, og skaper gode nabolag.»