Vi er stolte over å presentere vårt nye medlem i vårt team hos se arkitektur avdeling Austevoll – Landskapsarkitekt Mats Knutsen. Med en imponerende akademisk bakgrunn og bred erfaring innen landskapsplanlegging og landskapsarkitektur er han en spennende tilføyelse til vårt kreative fellesskap.

Mats bringer med en bachelorgrad i landskapsplanlegging med landskapsarkitektur fra Høgskolen på Vestlandet, og en bachelorgrad i opplevelsesproduksjon og interaktive medier fra Høgskolen i Innlandet(?). I tillegg bringer han med seg et årsstudium i teknisk design med 2D/3D DAK ved Noroff. Mats har en unik kombinasjon av kunnskap og ferdigheter som vil berike våre prosjekter.

Mats:

«Min arbeidserfaring omfatter en mangfoldig rekke prosjekter innenfor arealplanlegging og landskapsarkitektur, inkludert skytebaner, skoler, bolig- og næringsbygg, samt offentlige uteanlegg og kaianlegg, for å nevne noen eksempler. I mitt arbeid legger jeg stor vekt på inkluderende utforming, logiske ganglinjer, bærekraftige løsninger og funksjonsbasert vegetasjonsbruk. Jeg ser frem til å bli en del av det høyt kompetente teamet hos se arkitektur.»

Vi ønsker Mats velkommen til se arkitektur, og vi ser frem til å samarbeide med ham for å realisere våre visjoner og skape unike og bærekraftige løsninger.